Vedoucí a řídící pracovníci v oblasti stravovacích služeb

Řídící pracovníci v oblasti stravovacích služeb plánují, organizují a řídí provoz kaváren, restaurací a podobných zařízení, která poskytují stravovací služby.

Vaše vzdělání: Pokročilý

Zkontrolujte si svůj plat

  • Platové rozpětí většiny pracovníků v Vedoucí a řídící pracovníci v oblasti stravovacích služeb - z 33 096 Kč na 59 507 Kč za hodinu - 2025.
  • Vedoucí a řídící pracovníci v oblasti stravovacích služeb vydělává na začátku pracovního poměru obvykle 33 096 Kč až 54 178 Kč hrubého měsíčně.
  • Po pěti letech práce je to mezi 36 738 Kč a 61 382 Kč měsíčně za 40hodinový pracovní týden.

Pracovní úkoly

  • Plánování jídelních lístků ve spolupráci s šéfkuchaři a kuchaři
  • Plánování a organizace zvláštních akcí
  • Zajišťování nákupu a oceňování zboží podle rozpočtu
  • Vedení záznamů o zásobách a finančních transakcích
  • Zajišťování toho, aby prostory v restauracích, kuchyních a skladech vyhovovaly hygienickým předpisům, aby byly udržovány v čistotě a měly odpovídající a funkční vzhled
  • Konzultace se zákazníky s cílem posoudit jejich spokojenost s podávanými pokrmy a obsluhou
  • Výběr, dohled a poskytování školení obsluze a pracovníkům v kuchyni a stanovení jejich pracovní doby
  • Přijímání rezervací, vítání hostů a pomoc při přijímání objednávek
  • Jednání s klienty a dodavateli
  • Zajišťování dodržování předpisů v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci
Loading...