Dovolenou v JAR vyhrál Čech: Tisková zpráva o výsledcích losování soutěží

12. 2. 2010 - Dobrodružství, africká kultura a dějiny, nádherná příroda či návštěva Johannesburgu. To všechno čeká výherce mezinárodního losování projektu WageIndicator o dovolenou pro dva v Jihoafrické republice Jaromíra Ž. z České republiky. Součástí výhry je i pronájem auta. Výhra minimální mzdy ve své zemi potěší Karla Š. z České republiky a Veroniku K. ze Slovenska. Jako poslední v rámci soutěže organizované portálem JobDNES.cz vyhrál svůj jednoměsíční čistý plat díky vyplnění dotazníku František K.

Dobrodružství, africká kultura a dějiny, nádherná příroda či návštěva Johannesburgu. To všechno čeká výherce mezinárodního losování projektu WageIndicator o dovolenou pro dva v Jihoafrické republice Jaromíra Ž. z České republiky. Součástí výhry je i pronájem auta. Výhra minimální mzdy ve své zemi potěší Karla Š. z České republiky a Veroniku K. ze Slovenska. Jako poslední v rámci soutěže organizované portálem JobDNES.cz vyhrál svůj jednoměsíční čistý plat díky vyplnění dotazníku František K.

 

Všichni čtyři výherci se zúčastnili anonymního průzkumu platů na sesterských internetových portálech zabývajících se výzkumem platů MojPlat.sk a MujPlat.cz, který je speciálním projektem pracovního portálu JobDNES.cz. Oba portály provozuje CELSI (Středoevropský institut pro výzkum práce) a jsou součástí projektu WageIndicator, který působí ve 47 zemích světa. Odměnou za vyplnění dotazníku byla v roce 2009 možnost vyhrát dovolenou v Jihoafrické republice anebo minimální mzdu podle země, z které výherce pochází.

 

"Pro dobrou orientaci na trhu práce občas zavítám na pracovní portál k porovnání očekávaných nabídek v oboru, ve kterém pracuji (strojírenství) a ke zjištění průměrného platu na odpovídajících pozicích. Vyplnění soutěžního dotazníku na stránce MujPlat.cz byla přidaná hodnota při zjišťování těchto informací. Výhra zájezdu mě potěšila z důvodu mého trvalého zájmu o cestování a poznávání nových světů," řekl Jaromír Ž., který vyhrál v konkurenci účastníků dotazníku z celého světa.

 

Pro pana Karla Š. z Hradce Králové je výhra minimální mzdy v ČR vítaným bonusem do rodinného rozpočtu. O projektu MujPlat.cz se dozvěděl na portále iDNES.cz a dotazník vyplnil na podzim 2009.

 

Zpráva o výhře minimální mzdy v SR potěšila i Veroniku K. z Rajeckých Teplic: „Nepatřím mezi lidi, kteří často soutěží a tedy i vyhrávají. V současnosti se věnuji překladům a tlumočení z anglického, ruského a francouzského jazyka.  Výhru s největší pravděpodobností investuji do dalších jazykových kurzů a vzdělání.“

 

„Pravidelně čtu Mladou Frontu DNES, ať už na internetu anebo v papírové podobě. Nejvíce mě zajímají zprávy z průmyslu, obchodu, sportu a o cestování. Několikrát týdně navštěvuji stránky iDNES.cz, kde jsem i našel stránky MujPlat.cz.  Výhru použiji na zařízení svého nového bytu,“ řekl František K., poslední výherce v soutěži o čistou mzdu.

 

Průzkum platů formou dotazníku vyplnilo na stránkách MujPlat.cz a MojPlat.sk téměř 20 000 návštěvníků v období od 1. března do 31. prosince 2009. Český projekt MůjPlat.cz přitom patří k nejúspěšnějším v rámci nadace WageIndicator. Celosvětově vyplnilo dotazník už více než půl miliónu respondentů. E-mailová adresa účastníků průzkumu je oddělená od vkládaných údajů o jejich pracovních podmínkách, čímž je zabezpečená anonymita údajů. I v roce 2010 mají návštěvníci stránek možnost soutěžit o finanční výhru ve výšce měsíční minimální mzdy v zemi, ve které pracují a ve které vyplní dotazník.

 

Více informací získáte na stránkách www.mujplat.cz nebo www.mojplat.sk.

 

 

Loading...